МДПУ репозиторій

Організація ведення бухгалтерського обліку у готельно-ресторанному господарстві

Верховод, І. С. та Миронова, В. Д. (2021) Організація ведення бухгалтерського обліку у готельно-ресторанному господарстві. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (Прага, 30 квітня 2021 року). с. 270-271.

[img] Text
Тези Верховод, Миронова Прага.pdf

Скачати (323kB)

Резюме

На сучасному етапі розвитку туристичної індустрії України все більше уваги приділяється її матеріально-технічній базі, основу якої складають, насамперед, підприємства готельного господарства та громадського харчування. На сьогодні в Україні тільки готелів різних форм власності нараховується майже 1400, оздоровчих закладів – понад 3000. Вимоги до якості послуг, що надаються цими закладами, неухильно зростають.

Тип елементу : Стаття
Теми: G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм
Підрозділи: Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу
Користувач, що депонує: Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу
Дата внесення: 16 Черв 2021 08:50
Останні зміни: 16 Черв 2021 08:50
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11951

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу