Верховод, І. С. and Миронова, В. Д. (2021) Організація ведення бухгалтерського обліку у готельно-ресторанному господарстві. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали II Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (Прага, 30 квітня 2021 року). pp. 270-271.
Text
Тези Верховод, Миронова Прага.pdf Download (323kB) |
Abstract
На сучасному етапі розвитку туристичної індустрії України все більше уваги приділяється її матеріально-технічній базі, основу якої складають, насамперед, підприємства готельного господарства та громадського харчування. На сьогодні в Україні тільки готелів різних форм власності нараховується майже 1400, оздоровчих закладів – понад 3000. Вимоги до якості послуг, що надаються цими закладами, неухильно зростають.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм |
Divisions: | Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу |
Depositing User: | Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу |
Date Deposited: | 16 Jun 2021 08:50 |
Last Modified: | 16 Jun 2021 08:50 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11951 |
Actions (login required)
View Item |