МДПУ репозиторій

Сучасні тенденції розвитку світового ресторанного господарства в умовах поширення пандемії COVID-19

Гурбик, Ю. Ю. та Качанова, А. Р. (2021) Сучасні тенденції розвитку світового ресторанного господарства в умовах поширення пандемії COVID-19. Матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет- конф. (Прага, 30 квітня 2021 року). с. 289-290.

[img] Text
Тези Гурбик, Качанова.pdf

Скачати (322kB)

Резюме

В даний час в світовому ресторанному господарстві, швидко з’являються нові тенденції та напрямки розвитку, в першу чергу спричинені поширенням пандемії COVID-19. Адже сфера послуг, насамперед ресторанне господарство найбільше постраждали від ведення карантинних заходів у різних країнах світу. Тому заклади ресторанного господарства змушені адаптуватися до нових реалій і змінювати чи переглядати стратегії свого розвитку та ведення бізнесу.

Тип елементу : Стаття
Теми: G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм
Підрозділи: Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу
Користувач, що депонує: Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу
Дата внесення: 15 Черв 2021 13:37
Останні зміни: 15 Черв 2021 13:37
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11935

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу