Гурбик, Ю. Ю. and Качанова, А. Р. (2021) Сучасні тенденції розвитку світового ресторанного господарства в умовах поширення пандемії COVID-19. Матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет- конф. (Прага, 30 квітня 2021 року). pp. 289-290.
![]() |
Text
Тези Гурбик, Качанова.pdf Download (322kB) |
Abstract
В даний час в світовому ресторанному господарстві, швидко з’являються нові тенденції та напрямки розвитку, в першу чергу спричинені поширенням пандемії COVID-19. Адже сфера послуг, насамперед ресторанне господарство найбільше постраждали від ведення карантинних заходів у різних країнах світу. Тому заклади ресторанного господарства змушені адаптуватися до нових реалій і змінювати чи переглядати стратегії свого розвитку та ведення бізнесу.
Item Type: | Article |
---|---|
Subjects: | G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм |
Divisions: | Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу |
Depositing User: | Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу |
Date Deposited: | 15 Jun 2021 13:37 |
Last Modified: | 15 Jun 2021 13:37 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11935 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |