Гурбик, Ю. Ю. та Качанова, А. Р. (2021) Сучасні тенденції розвитку світового ресторанного господарства в умовах поширення пандемії COVID-19. Матеріали II Міжнародної наук.-практ. інтернет- конф. (Прага, 30 квітня 2021 року). с. 289-290.
Text
Тези Гурбик, Качанова.pdf Скачати (322kB) |
Резюме
В даний час в світовому ресторанному господарстві, швидко з’являються нові тенденції та напрямки розвитку, в першу чергу спричинені поширенням пандемії COVID-19. Адже сфера послуг, насамперед ресторанне господарство найбільше постраждали від ведення карантинних заходів у різних країнах світу. Тому заклади ресторанного господарства змушені адаптуватися до нових реалій і змінювати чи переглядати стратегії свого розвитку та ведення бізнесу.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | G Географія, Антропологія, Рекреація > GV Відпочинок > GVT Туризм |
Підрозділи: | Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу |
Користувач, що депонує: | Кафедра економіки та готельно-ресторанного бізнесу |
Дата внесення: | 15 Черв 2021 13:37 |
Останні зміни: | 15 Черв 2021 13:37 |
URI: | http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11935 |
Виконати (потребує авторізації)
Перегляд елементу |