МДПУ репозиторій

Актуальні питання підготовки майбутніх фахівців педагогічної освіти в умовах освітніх трансформацій: матеріали регіональної науково-практичної конференції, 23 груд. 2020 р.

Аверіна, К. та Антибура, Ю. та Батарейна, І. та Бєльчев, П. та Буснюк, О. та Вовк, С. та Ковальов, С. та Кузьменко, А. та Постол, Ю. та Франчук, В. та Бєльчева, Т. та Кухарчук, Г. та Бочелюк, В. та Вєрємєєва, Н. та Братишко, Т. та Волошина, А. та Воровка, М. та Шлеїна, Л. та Єрмак, Ю. та Чумаченко, Д. та Кожевникова, А. та Колесникова, І. та Коробченко, А. та Гаврилюк, А. та Черняк, С. та Окса, М. та Пюрко, В. та Редько, А. та Стрілець, О. та Гюржян, О. та Ільїн, Д. та Суворова, О. та Сюсюкан, Ю. та Сакун, І. та Уварова, М. (2021) Актуальні питання підготовки майбутніх фахівців педагогічної освіти в умовах освітніх трансформацій: матеріали регіональної науково-практичної конференції, 23 груд. 2020 р. Мелітополь.

[img] Text
Конференція збірник.pdf

Скачати (1MB)

Резюме

Електронне видання призначено керівникам закладів освіти, психологам, вчителям, науково-педагогічним працівникам закладів вищої та післядипломної педагогічної освіти, а також усім тим, хто цікавиться психолого-педагогічними проблемами підвищення якості фахової підготовки та підвищення кваліфікації педагогів в умовах трансформації освіти. Матеріали подано в авторській редакції. Відповідальність за грамотність, автентичність цитат, правильність фактів та посилань несуть автори статей.

Тип елементу : Книга
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
L Освіта > LA Історія освіти
L Освіта > LB Теорія і практика освіти
Підрозділи: Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра педагогіки і педагогічної майстерності
Користувач, що депонує: Кафедра педагогіки та педагогічної майстерності
Дата внесення: 16 Бер 2021 10:35
Останні зміни: 16 Бер 2021 10:53
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11577

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу