МДПУ репозиторій

Науково-теоретичні основи дослідження мовленнєвого розвитку молодших школярів із дисграфією. Передмова

Журавльова, Л. С. (2019) Науково-теоретичні основи дослідження мовленнєвого розвитку молодших школярів із дисграфією. Передмова. Інший. Міленіум, Київ.

[img] Text
монографія _Журавльова Л.С. НАУКОВО-ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ.pdf

Скачати (654kB)

Резюме

У монографії розкрито методологічні, науково-теоретичні основи комплексного дослідження мовленнєвого розвитку молодших школярів із дисграфією. Здійснено теоретичне осмислення концептуальних засад мовленнєвого розвитку дітей молодшого шкільного віку з труднощами формування писемного мовлення та порушенням навичок письма. На основі міждисциплінарного підходу окреслено пріоритетні напрями та стратегічні орієнтири комплексної діагностики та корекції мовленнєвого розвитку молодших школярів із дисграфією. Монографія призначена для логопедів, учителів початкових класів, психологів та інших фахівців, які працюють з дітьми, що мають труднощі формування навичок письма або його порушення, а також для студентів спеціальностей «Спеціальна освіта (логопедія)», «Початкова освіта».

Тип елементу : Монографія (Інший)
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Підрозділи: Навчально-науковий інститут соціально-педагогічної та мистецької освіти > Кафедра дошкільної освіти і соціальної роботи
Користувач, що депонує: А.А. Солонська
Дата внесення: 10 Бер 2021 12:24
Останні зміни: 10 Бер 2021 12:24
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11546

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу