МДПУ репозиторій

Особливості реалізації інформаційно-комунікативних технологій у професійній діяльності концертмейстерів закладів вищої освіти

Харченко, Ю. Т. (2020) Особливості реалізації інформаційно-комунікативних технологій у професійній діяльності концертмейстерів закладів вищої освіти. Вісник Запорізького національного університету. Педагогічні науки: зб. наук. пр., 2 (35). с. 322-327. ISSN ISSN 2522-4379 (Online)

[img]
Перегляд
Text (У статті розглянуто застосування інформаційно-комунікативних технологій як засобу підвищення якості професійної діяльності концертмейстера закладу вищої освіти, що зумовлено необхідністю адаптації до змін, які відбуваються в галузі сучасної музичної педаг)
Харченко Ю. ПЕДАГОГІЧНІ НАУКИ ФАХОВЕ 2020 декабрь.zp.ua_№2_2020.pdf

Скачати (364kB) | Перегляд

Резюме

У статті розглянуто застосування інформаційно-комунікативних технологій як засобу підвищення якості професійної діяльності концертмейстера закладу вищої освіти, що зумовлено необхідністю адаптації до змін, які відбуваються в галузі сучасної музичної педагогіки. Важливість досліджуваної теми пов’язана з тим, що окреслені технології перетворили сучасний освітній процес загалом: змінилися особливості професійної діяльності концертмейстера закладу вищої освіти, характер комунікації між викладачем, концертмейстером і студентом. Зважаючи на це, доцільно проаналізувати фахову діяльність концертмейстера закладу вищої освіти з точки зору використання інформаційно-комунікативних технологій у своїй професійній діяльності, яка в умовах сьогодення носить творчий та індивідуальний характер.

Тип елементу : Стаття
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB1603 Середня освіта. Вищі школи
Підрозділи: Навчально-науковий інститут соціально-педагогічної та мистецької освіти > Кафедра теорії і методики музичної освіти та хореографії > Фахові видання
Користувач, що депонує: Ю.Т. Харченко
Дата внесення: 09 Лют 2021 12:39
Останні зміни: 09 Лют 2021 12:39
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11432

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу