МДПУ репозиторій

Формування креативності учнів-вокалістів на засадах блюзу

Стотика, О. В. (2020) Формування креативності учнів-вокалістів на засадах блюзу. Традиції та нові наукові стратегії у Центральній та Східній Європі. с. 55-57.

[img]
Перегляд
Text
Стотика О.В. Стаття Київ.pdf

Скачати (1MB) | Перегляд

Резюме

Креативність є характерною ознакою психологічного здоров'я людини,передбачає інтенсивну активацію особистісних ресурсів, використання творчого потенціалу в розв'язанні не лише інтелектуальних, але і різноманітних життєвих проблем, а це є ознакою адаптивності, тобто критерієм гармонійності особистості.Успішність формування креативності учнів-підлітків потребує побудови педагогічної моделі в якій відображаються основні складові музично-творчої діяльності: дієва особа (творець), процес діяльності (творчість), продукт діяльності (твір) і контекст, в рамках котрого відбувається дія.

Тип елементу : Стаття
Додаткова інформація: Стотика О. В. Формування креативності учнів-вокалістів на засадах блюзу / О. В. Стотика // Традиції та нові наукові стратегії у Центральній та Східній Європі : матеріали IІІ міжнар. наук.-практ. конф., 26–27 черв. 2020 р. – Київ, 2020. - С. 55-57.
Теми: M Музика і книги про музику > MT Музичні вказівки і вивчення
Підрозділи: Навчально-науковий інститут соціально-педагогічної та мистецької освіти > Кафедра інструментального виконавства та музичного мистецтва естради
Користувач, що депонує: Кафедра інструментального виконавства та музичного мистецтва естради
Дата внесення: 30 Груд 2020 15:07
Останні зміни: 04 Лист 2021 16:57
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/11259

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу