МДПУ репозиторій

Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 97033 "Літературний письмовий твір наукового характеру "Виконавська самостійність студента: етапи, умови, прийоми та форми розвитку". Методичні рекомендації для забеспечення самостійної роботи з дисципліни "основний музичний інструмент" студентів першого рівня вищої освіти за спеціальністю 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво)"

Підварко, Т. О. (2020) Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 97033 "Літературний письмовий твір наукового характеру "Виконавська самостійність студента: етапи, умови, прийоми та форми розвитку". Методичні рекомендації для забеспечення самостійної роботи з дисципліни "основний музичний інструмент" студентів першого рівня вищої освіти за спеціальністю 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво)". Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

[img] Image
свідоцтво автореське право Підварко Т.О. 001.jpg

Скачати (1MB)
Тип елементу : Інший
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти
Підрозділи: Навчально-науковий інститут соціально-педагогічної та мистецької освіти > Кафедра інструментального виконавства та музичного мистецтва естради
Користувач, що депонує: Кафедра інструментального виконавства та музичного мистецтва естради
Дата внесення: 09 Груд 2020 10:41
Останні зміни: 09 Груд 2020 10:41
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/10945

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу