МДПУ репозиторій

Формування креативної компетентності майбутнього вчителя музичного мистецтва

Підварко, Т. О. (2020) Формування креативної компетентності майбутнього вчителя музичного мистецтва. Інноватика в сучасній освіті та науці: теорія, методологія, практика (1). с. 24-26.

[img] Text
Підварко_Одесса.pdf

Скачати (159kB)

Резюме

креативна компетентність майбутнього вчителя музичного мистецтва – це творчі здібності особистості, що характеризуються готовністю до здійснення принципово нових незвичайних ідей, що відрізняються від традиційних або прийнятих способів мислення; це здатність вирішувати проблеми, що виникають в процесі педагогічної та музично-виконавської діяльності, здатність мотивувати учнів, використовуючи різні нестандартні підходи і засоби.

Тип елементу : Стаття
Додаткова інформація: Підварко Т. О. Формування креативної компетентності майбутнього вчителя музичного мистецтва / Т. О. Підварко // Інноватика в сучасній освіті та науці : теорія, методологія, практика. - 2020. - № 1. - С. 24-26.
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти
L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
Підрозділи: Навчально-науковий інститут соціально-педагогічної та мистецької освіти > Кафедра інструментального виконавства та музичного мистецтва естради
Користувач, що депонує: Кафедра інструментального виконавства та музичного мистецтва естради
Дата внесення: 20 Лист 2020 15:29
Останні зміни: 26 Жов 2021 18:30
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/10886

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу