МДПУ репозиторій

Актуальні питання сучасної фізики. Основи квантової механіки: методичні рекомендації до практичних занять для студентів.

Фоменко, В. Г. (2020) Актуальні питання сучасної фізики. Основи квантової механіки: методичні рекомендації до практичних занять для студентів. [Навчальний матеріал] (Неопублікований)

[img] Text
Акт_питання_сучасн_фізики_2020_Фоменко.pdf

Скачати (1MB)

Резюме

Методичні рекомендації «Актуальні питання сучасної фізики. Основи квантової механіки», призначені для практичних занять зі студентами, які навчаються за освітньою програмою магістратури «Середня освіта. Математика. Фізика». Рекомендації складаються зі вступу, чотирьох параграфів, додатку і списку літератури. У першому і другому параграфах містяться загальні теоретичні відомості розділу «Основи квантової механіки» курсу «Актуальні питання сучасної фізики». Третій параграф містить розв’язання якісних і типових розрахункових задач по викладеним розділам даного курсу. Четвертий параграф забезпечений питаннями для самоперевірки і задачами для самостійного розв’язання. Додаток містить таблицю, в якій для зручності зібрані основні закони і формули теорії. Методичні рекомендації закінчуються списком літератури.

Тип елементу : Навчальний матеріал
Неконтрольовані ключові слова: Квантова механіка, рівняння Шредінгера
Теми: Q Наука > QC Фізика
Підрозділи: Факультет інформатики, математики та економіки > Кафедра математики і фізики
Користувач, що депонує: Фоменко Володимир Геннадійович
Дата внесення: 26 Жов 2020 11:13
Останні зміни: 26 Жов 2020 11:13
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/10805

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу