МДПУ репозиторій

Публічне управління та адміністрування у цифровому суспільстві. 1. Публічне управління та адміністрування як напрям розвитку теорії складних систем у контексті викликів цифрового суспільства

Воронкова, В. Г. та Андрюкайтене, Р. М. та Нікітенко, В. О. (2020) Публічне управління та адміністрування у цифровому суспільстві. 1. Публічне управління та адміністрування як напрям розвитку теорії складних систем у контексті викликів цифрового суспільства. Інший. ФОП Однорог Т.В., Мелітополь, Мелітополь.

[img] Text
монограф 2 (1) (1)-6-21 (1).pdf

Скачати (569kB)

Резюме

Формування концепції публічного управління та адміністрування як напрям розвитку теорії складних систем має велику актуальність, тому що ХХI століття як століття складності вимагає оптимізації всіх процесів, які направлені на те, щоб організації швидше адаптувалися до плинних умов існування та сформувалися як складні адаптивні системи. Протягом останніх кількох десятиліть людство стало свідками зародження й розвитку теорії складності, спочатку застосованої у математиці й біології, потім – в економіці й соціології.

Тип елементу : Монографія (Інший)
Теми: B Філософія. Психологія. Релігія > B Філософія (Загальне)
Підрозділи: Учасники-партнери репозиторію МДПУ
Користувач, що депонує: Depositor
Дата внесення: 06 Лип 2020 06:24
Останні зміни: 06 Лип 2020 06:24
URI: http://eprints.mdpu.org.ua/id/eprint/10416

Виконати (потребує авторізації)

Перегляд елементу Перегляд елементу